• Повний комплекс послуг на морському та річковому транспорті
  • 54003, Україна, м. Миколаїв, вул. Погранична, буд. 165

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

пн-пт 8:00 - 18:00
сб-нд 8:00 - 18:00

15 липня 2019 року компанія ТОВ «Грейн трансшипмент» розпочала оперувати судном Белорусское Морское Пароходство.

Ми виступаємо як оператор і як агент. У Міністерстві інфраструктури України було оформлено дозвіл на каботажне плавання внутрішніми водними шляхами України.

Теплохід «Надежда» (власник — ВАТ «Білоруське морське пароплавство», порт приписки — Мозир) і несамохідна баржа-майданчик пройшли Київський шлюз і зайшли в Київський річковий порт для оформлення митних процедур. Після чого вирушили в портопункт Стайки в Київській області, де розпочалося завантаження пшениці.

Перший рейс доставить 1,5 тис тонн пшениці в порт Миколаєва для подальшого перевантаження на морське судно за схемою «борт-борт».

Переговори про можливу співпрацю з «Білоруським морським пароплавством» компанія вела ще в минулому році. 17 грудня 2018 року було підписано спільний меморандум.
Це лише старт нашої спільної роботи, і ми віримо, що вона буде успішною!

Щиро вдячні Міністерство інфраструктури України на чолі з Vіністром Volodymyr Omelyan та Заступнику Міністра з питань європейської інтеграції Viktor Dovhan за підтримку та допомогу в організації!

Дякуємо Порты Украины і Зерновик за висвітлення такої важливої події для нашої компанії зокрема та для річкової галузі загалом!

Свіжі новини

Раді повідомити, що у березні 2020 року у Києві відбудеться «Річковий Форум 2020: вантажі, перевізники, термінали». Захід відбудеться вже вдруге і збере як топ-менеджерів та ...

Детальніше...

Правительство намерено увеличить стоимость шлюзования судов на Днепровском каскаде более чем в два раза. Так, скажем, на Каневском шлюзе стоимость должна составить 1700 грн. для ...

Детальніше...

© 2010-2024 Grain Transshipment Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору