• Повний комплекс послуг на морському та річковому транспорті
  • 54003, Україна, м. Миколаїв, вул. Погранична, буд. 165

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

пн-пт 8:00 - 18:00
сб-нд 8:00 - 18:00

Вчорашній день керівництво нашої компанії провело на Річковий Форум 2019.

Захід видався насиченим корисними дискусіями та плідними обговореннями, цікавими знайомствами та зустрічами, неочікуваними та приємними новинами!
Участь у Форумі крім представників органів влади та 60 українських компаній також взяли представники інших країн.

Учасники форуму відзначили на річках України позитивні тенденції: поява нових перевізників, зростання обсягів перевалки зерна і мінеральних добрив, швидкий розвиток річкової інфраструктури, будівництво річкового флоту.

Приємною несподіванкою стало те, що саме на другу річницю діяльності ТОВ «Грейн-Трансшипмент»/ Grain-Transshipment LLC організатори форуму відзначили нашу компанію головною нагородою - «Прорив року в розвитку річкової інфраструктури» ! Вважаємо цю нагороду знаковою, адже тільки вчора розпочалась навігація на ВВШ України, а це означає, що ми продовжимо свою діяльність задля розвитку річкової інфраструктури та нашої рідної Батьківщини!

Щиро вдячні організаторам Форуму Порты Украины за організацію заходу на вищому рівні!

Окремо хочемо подякувати Міністерство інфраструктури України за розвиток та підтримку галузі! Висловлюємо подяку нашим партнерам: Bunge, COFCO, @АДМ Трейдинг Украина, Cargill, JSSC Ukrrichflot, Белорусское Морское Пароходство РТУП "Белорусское речное пароходство"

Дякуємо директору ООО СП "Дунайсудосервис" Станислав Чимбер за можливість будівництва українських суден на українських заводах!

Свіжі новини

Раді повідомити, що у березні 2020 року у Києві відбудеться «Річковий Форум 2020: вантажі, перевізники, термінали». Захід відбудеться вже вдруге і збере як топ-менеджерів та ...

Детальніше...

Правительство намерено увеличить стоимость шлюзования судов на Днепровском каскаде более чем в два раза. Так, скажем, на Каневском шлюзе стоимость должна составить 1700 грн. для ...

Детальніше...

© 2010-2024 Grain Transshipment Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору